CONTACT

Storks is naast het festival in Amsterdam genaamd Duifies, het festival in Rotterdam genaamd Pica Pica, het festival Vlaamse Gaaien in Antwerpen, en het festival in Utrecht genaamd Koekoek, het 3e succesvolle muziekfestival georganiseerd door de leden van Stichting Vreemde Vogels uit Rotterdam.

  

 

Stichting Vreemde Vogels werd inmiddels 2 jaar geleden opgericht door Rosanne Groeneweg (vormgeving), Lielo Dijkstra (financiën & website’s), Nikki Smits (vormgeving) en Marcel Kamphuis (projectleider, sales & programmeur muziek).

Al snel groeide dit uit tot een gedreven team van vrienden, lokale fotografen, promoters, illustratoren, die naast Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, nu ook Utrecht op de kaart willen zetten als een stad vol culturele diversiteit en een broedplaats van talent!

Algemeen:  info@storks070.com 

De meeste evenementen van Storks zijn gratis, maar bij evenementen met entree werken wij met reserveringen. Reserveren hiervoor is mogelijk via reserveren@storks070.com

Volg onze Facebook-pagina Storks 070 om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

FB_icon_2Instagram_iconTwitter_icon

 

Wil je als locatie, muzikant en / of kunstenaar meedoen met een van onze parades? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op!

Woonachtig zijn in Den Haag en nabije omgeving heeft de voorkeur.